Onderhoudsabonnement

Uw woning heeft regelmatig onderhoud nodig, dit draagt bij aan het behoud en waarde van uw pand. VGS Midden Nederland wil meer een meerwaarde bieden aan zijn klanten, wij willen u ontzorgen. Hoe kunt u prettig in uw huidige woning blijven wonen als u ouder wordt? U kunt uw huis laten aanpassen zodat het levensloopbestendig wordt, echter heeft uw woning ook onderhoud nodig. VGS Midden Nederland wil graag een volwaardig partner zijn, daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten.

Hoe gaat het in zijn werk?

U sluit het onderhoudspakket af met een looptijd van 2 jaar, daarna is het abonnement per maand opzegbaar. In dit onderhoudspakket zit bijvoorbeeld het jaarlijks schoonmaken van de cv, controle van het hang en sluitwerk van uw woning. Zit uw riool, wc of afvoer verstopt? Ook dit is onderdeel van het onderhoudspakket. U kunt het abonnement nog verder uitbreiden toegespitst op uw wensen met bijvoorbeeld:

Onze ontzorg-onderhoudspakketten kunnen voor zowel de particuliere als voor de vastgoedbranche worden afgesloten. Wij gaan graag met u in gesprek, om het naar uw persoonlijke wensen en behoefte op maat in te vullen.

Meer weten over de mogelijkheden van een onderhoudsabonnement? Neem contact met ons op.

Neem contact op