Onderhoud

Heeft u last van een verstopte dakgoot door gevallen bladeren? Of is een sifon aan vervanging toe? Is er een kraan kapot? Of wilt u uw woning gerenoveerd hebben? Besef dan, dat goed onderhoud bijdraagt aan het behoud van uw pand.

VGS Midden Nederland werkt voor particulieren maar ook organisaties zoals Woonstichtingen, overheidsinstellingen, zorginstellingen en bedrijven. De werkzaamheden bestaan uit uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden, variërend van kleine klussen zoals het vervangen van een dakgoot, maar ook groot (projectmatig) onderhoud. Voor u misschien een uitdaging, voor ons dagelijks werk. Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen en behoeften af te stemmen. Wij denken met u mee en kijken samen naar de voor u beste oplossing. En uiteraard blijven wij tijdens de werkzaamheden uw aanspreekpunt. 

Wilt u ook ontzorgt worden op het gebied van terugkerend onderhoud? VGS Midden Nederland biedt de mogelijkheid om een abonnement op maat af te sluiten, afgestemd op uw behoeften. Zodat u niet meer de ladder op dient te gaan om uw dakgoot bladvrij te maken of naar de bouwmarkt moet gaan om een nieuwe kraan uit te zoeken. 

Of wilt u langer op uw huidige plek blijven wonen en uw woning levensloopbestendig laten aanpassen? Denk bijvoorbeeld aan verlaagde drempels, een aangepaste keuken of badkamer met gemonteerde beugels. Ook hierin staat VGS Midden Nederland tot uw dienst.

Uw onderhoud, onze zorg! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact op