Referenties

Onderhoud is voor ieder gebouw een zeer belangrijk aspect. Want goed onderhoud voorkomt ingrijpende renovaties in de toekomst! VGS Midden Nederland is uw partner voor regelmatig onderhoud aan uw bezit. 

Gezien onze jarenlange ervaring, zijn wij specialist in onderhoud. U kunt bij ons terecht voor werkzaamheden zoals renovaties, reparaties, schilderwerk, herstelwerkzaamheden, onderhouden houtwerk enz.  Wij zijn u graag van dienst en kijken samen met u, naar de meest geschikte oplossing voor een passend budget. Onze vakkundige partners denken met u mee om tot de ideale oplossing te komen voor uw wensen. VGS Midden Nederland is en blijft uw aanspreekpunt tijdens de werkzaamheden voor vragen. Uw onderhoud, onze zorg! 

Onderstaand de reactie van een tevreden klant.

René Derksen - Directeur-bestuurder Stichting Montessorischool Veenendaal

Regelmatig ondersteunt VGS onze schoolorganisatie met klein en groot onderhoud. Wij vinden dat onze schoolomgeving goed onderhouden moet zijn. Kinderen moeten zich kunnen ontwikkelen in veilige, schone en prettige ruimten. VGS denkt met de organisatie mee, weet dat hij in een schoolomgeving werkt en zorgt voor kwaliteit en een goede prijs.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onderstaand ziet u een overzicht van recente projecten van tevreden klanten.

Neem contact op