Houtsanering

Hout is een degelijk en duurzaam bouwmateriaal. Maar waar vocht een kans krijgt, dreigt houtrot of verweerd hout en is houtbescherming dus bepaald geen overbodige luxe. Wij zijn gespecialiseerd als op het deze bescherming aankomt. 

Mocht u er te laat bij zijn, wacht dan even met direct vervangen. VGS Midden Nederland is erkend applicateur van diverse houtsaneringssystemen zoals POLYFILLA PRO, een Nederlands product van Akzo Nobel. Dat wil zeggen dat we uw hout op professionele wijze duurzaam kunnen herstellen. Herstel is in veel gevallen voordeliger dan vervanging, door het verlengen van de levensduur van de houtconstructies (ramen, kozijnen, boeilijsten etc.). Mocht het nodig zijn, dan werken wij ook in deelvervanging van bijvoorbeeld een onderdorpel. Dan zagen wij het slechte deel eruit, en vervangen wij dit door een op maat gemaakt nieuw deel. Zo kan u weer jaren vooruit.

Wij kunnen de herstelwerkzaamheden zowel binnen als buiten uitvoeren. Denk aan ramen, deuren en kozijnen. Overal waar indringend vocht heeft toegeslagen of dat dreigt te gaan doen, bieden wij uitkomst. Dit doen we door kleine reparaties, of grote (projectmatige) renovaties uit te voeren. U hoopt nooit dat het zal gebeuren maar indien u bijvoorbeeld braakschade heeft aan uw houten kozijnen, ramen of deuren, ook dit kunnen wij met de 2 component houtrotpasta van POLYFILLA PRO herstellen. 

Uiteraard voorzien we u vooraf van degelijk advies en een offerte. U weet precies waar u aan toe bent en krijgt geen onaangename verrassingen achteraf. Wilt u meer weten over het herstellen van houtrot? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. 

 

Neem contact op